Marketing

Marketing

by zsirosmihaly

Személyesen az alábbi tevékenységeket végzem, ügynökséggel együttműködve pedig más marketing feladatokat is menedzselek.

Marketing stratégia

Megvan a pontos célkitűzés? Az odavezető utat is tudod? Legyen stratégiád, tudd mi a következő lépés, mik a mérföldkövek, hogyan méred az eredményeket.

Weboldal készítés

Gyakorlatilag elengedhetetlen eszköz, teljes mértékben a mi felületünk. WordPress weboldalakat készítek sablon alapján.

Közösségi média

Facebook, Instagram, vagy éppen YouTube csatorna kezelése. Nem mindegy hogyan, mikor, mit kommunikálunk. Segítek, hogy eredményes legyél.

Facebook hirdetés

Szinte kikerülhetetlen, mert organikusan mindössze 3-6% az egyes bejegyzések elérése. Emellett hajszálpontos célzás lehetséges a potenciális vevőkre.

Google AdWords hirdetés

Keresésnél szeretnél a lista elején megjelenni? Vagy képes hirdetést futtatni más weboldalakon? Mindent megtérülés alapon.

RÓLAM MONDTÁK

Jakupcsek Gabriella

“Misivel könnyű együtt dolgozni, mindig derűs, abszolút gyors, és nagyon kreatív.
Örülök, hogy őt választottam a Facebook oldalam kezelésére és megfogadom a tanácsait, mert tudom, hogy folyamatosan képzi magát.
Fontos volt még a választásban, hogy többféle Facebook oldalt kezel, s így a tapasztalataira lehet hagyatkozni.”

Jakupcsek Gabriella

Regőczi Gyöngyvér Mantra Jógastúdió alapító

“Erős piaci versenybe léptünk be a Mantra Jógastúdióval, ahol folyamatosan bizonyítanunk kell, hogy jobbak és hitelesebbek vagyunk a környék más jógastúdióinál, hogy a vendégek minket válasszanak. Misi segített hatékony stratégiát felépíteni és az elmúlt hónapokban a reakciók függvényében folyamatosan csiszoltunk a marketing csatornákon, üzeneteken, célcsoportokon. Tetszik, hogy folyamatosan új ötleteket, és a kérdéseinkre gyors és határozott választ kapunk. A siker abból látszik, hogy hétről hétre szépen bővül a vendégkörünk. Köszönjük!”

Regőci Gyöngyvér — Tulajdonos, Mantra Jógastúdió

Szántódi Zoltán Taxversum könyvelőiroda ügyvezető

“Mihály precíz, pontos és szakmailag rendkívül alapos. Mind emellé pedig állandó optimista, életvidám hozzáállása társul. Nagyon kellemes, megbízható. Üzletileg stabil partnerként jellemezhetem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Szántódi Zoltán — Ügyvezető, Taxversum

REFERENCIÁK

Top