Rólam mondták

Rólam mondták

by zsirosmihaly
“Kevesebbet adni a legjobbadnál, az a tehetség elpazarlása”
Marketingesként az elmúlt 7 évben különböző területeken dolgoztam. Ez idő alatt számtalan vállalkozást, szervezetet és embert ismerhettem meg. Ennek köszönhetően rengeteget tanultam, és örömmel tölt el visszagondolni a közös munkákra.
Jakupcsek Gabriella
“Misivel könnyű együtt dolgozni, mindig derűs, abszolút gyors, és nagyon kreatív.
Örülök, hogy őt választottam a Facebook oldalam kezelésére és megfogadom a tanácsait, mert tudom, hogy folyamatosan képzi magát.
Fontos volt még a választásban, hogy többféle Facebook oldalt kezel, s így a tapasztalataira lehet hagyatkozni.”
JAKUPCSEK GABRIELLA
Regőczi Gyöngyvér Mantra Jógastúdió alapító

“Erős piaci versenybe léptünk be a Mantra Jógastúdióval, ahol folyamatosan bizonyítanunk kell, hogy jobbak és hitelesebbek vagyunk a környék más jógastúdióinál, hogy a vendégek minket válasszanak. Misi segített hatékony stratégiát felépíteni és az elmúlt hónapokban a reakciók függvényében folyamatosan csiszoltunk a marketing csatornákon, üzeneteken, célcsoportokon. Tetszik, hogy folyamatosan új ötleteket, és a kérdéseinkre gyors és határozott választ kapunk. A siker abból látszik, hogy hétről hétre szépen bővül a vendégkörünk. Köszönjük!”

Regőci Gyöngyvér — Tulajdonos, Mantra Jógastúdió

Szántódi Zoltán Taxversum könyvelőiroda ügyvezető

“Mihály precíz, pontos és szakmailag rendkívül alapos. Mind emellé pedig állandó optimista, életvidám hozzáállása társul. Nagyon kellemes, megbízható. Üzletileg stabil partnerként jellemezhetem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Szántódi Zoltán — Ügyvezető, Taxversum

Fülöp Zsuzsa

“Misi egy motivációs előadást tartott az Experis csapatnak arról, hogyan lehet újratervezni az addig csak egy utat mutató célokat, életet. Nagyon fontos pillanat volt, amikor saját életéből vett konkrét példákkal mutatta meg, hogy fel lehet állni. Újra lehet tervezni és indulni. Megjelent a fájdalom, a szomorúság, a mélység és sokat adott a csapatnak, hogy nem a gyors sikerekről, hanem a küzdelmes, kitartó munkáról beszélt nekünk. Köszönöm a lehetőséget a csapat nevében is.”

Fülöp Zsuzsa — HR Recruitment Lead, Experis

Lou Manders

“I got to know Mihály as a very enthousiastic social media manager at EuroGames 2012 in Budapest. Mihály managed to introduce new media concepts for EuroGames, which we hadn’t seen before. He used the possibilities of social media, in combination with a good portion of humor to bring over the message of EuroGames and lead to new insights. His knowledge, enthousiasm and energy inspired me and I am sure will inspire other as well.”

Lou Manders — Szervező, EuroGames

Bonyhádi Gábor Magyar Marketing Szövetség elnökség itag

“Misivel dolgozni nagyon könnyű feladat. Mindig megbízható, mindig betartja az ígéreteit a határidőket illetően is és nagyon jó proaktív hozzáállással rendelkezik. Kiváló marketing szakember, örülök, hogy dolgozhatok vele, hezitálás nélkül ajánlom.”

Bonyhádi Gábor — Elnökségi tag, Magyar Marketing Szövetség

Ellen Hume nalunknem.org alapító

“Mihaly Zsiros is a bright and generous colleague, who has helped to inspire us and deliver our digital presence. When we wanted to set up our Nalunknem.org website, he was creative and attentive to every detail. He worked very quickly but the results were excellent! He is always there when we need him. Misi is a respected and important member of our team.”

Ellen Hume — Founder, Nalunknem.org

Top